Опис товару
Інтерес до Омега-3 та Омега-6 поліненасиченим жирним кислотам різко зріс на рубежі 70-х та 80-х років минулого століття
Коли в результаті досліджень, проведених датськими вченими, було встановлено, що вкрай низький рівень серцево-судинних захворювань, тромбозу та тромбоемболії, рак товстої кишки у ескімосів Аляски та Гренландії пов'язаний із споживанням великої кількості жирів з високим вмістом ейкозапентаєнової та декозагексаєнової кислот ( ).
Як тільки жири Омега-3, Омега-6 та Омега-9 потрапляють в організм, вони впроваджуються в клітини, впливаючи на їхню структуру та активність. Вони покращують роботу серця, мозку, очей та суглобів, знижують рівень холестерину низької щільності. Ці жири можуть мати протизапальний ефект і є відмінними антиоксидантами, тобто сприяють виведенню з організму шкідливих речовин та вільних радикалів. Найважливішим аспектом дії поліненасичених жирних кислот є їх участь у забезпеченні передачі нервових імпульсів та покращенні пам'яті, інтелектуальної та фізичної стійкості.
Внаслідок здійснених змін, що відбулися у раціоні харчування людей останніх поколінь, виникли порушення у регуляції багатьох біологічних процесів. Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають, по-перше, порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові та, по-друге, порушення тонких механізмів регуляції балансу прозапальних та протизапальних речовин.
Обидва ці процеси пліч-о-пліч ведуть до розвитку основних серцево-судинних захворювань, включаючи атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гостру і хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також призводять до величезної різноманітності процесів, в яких провідна роль належить запальним реакціям (артрити алергії, тромбофлебіт і т.д.).
Багато сучасних медичних досліджень підтверджують, що причиною таких порушень є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот сімейства Омега-3. Було помічено, що народи, які вживають велику кількість звичайної жирної їжі поряд з жирами морських риб (Marine Lipid Oil), мають дуже низькі показники спектра серцево-судинних захворювань.
Застосування Омега-3 жирних кислот коригує співвідношення в організмі людини простагландинів групи 2 і гр.3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, больового синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нирок і нервову трансмісію.
Застосування жиру морських риб призводить до нормалізації показників в'язкості крові, а також перешкоджає розвитку тромбозів.
Омега – 3 жирні кислоти виявилися особливо ефективними зниження рівня атерогенних тригліцеридів у крові, і навіть “поганого” холестерину – ліпопротеїдів низької щільності.
Нарешті, не можна не відзначити, що жирні кислоти, що входять до складу Омега 3, надають будівельні блоки для побудови клітинних мембран, є важливим джерелом клітинної енергії, відповідають за нормальний розвиток мозку і очей. Знижують ризик виникнення раку та розвитку доброякісних та злоякісних пухлин (яєчників, молочної, передміхурової залози). Показання до застосування:
Серцево-судинні захворювання (інфаркт, інсульт, ішемічна хвороба серця, очищення та відновлення еластичності склерозованих судин, тромбофлебіт, гіпертонія, мігрені).
Захворювання нервової системи та мозку (порушення мозкового кровообігу, розсіяний склероз).
Алергічні захворювання.
Омега 3 показані при захворюваннях ендокринної системи (зниження функції щитовидної залози та надниркових залоз, діабет).
Захворювання органів травлення (гепатит, холецистит, гастрит).
Шкірні захворювання (псоріаз, дерматит, сухість шкіри).
Склад товару
Склад на порцію – 2 капсули:
Калорії 20
Усього жирів 2 г
Насичений жир <0,5 г
Поліненасичені жири 1,5 г
Мононенасичений жир <0,5 г
Лляна олія (холодна, органічна) 1400 мг
Вечірня олія примули (холодне пресування) (насіння) 300 мг
Олія каноли (холодне пресування, без ГМО) (насіння) 260 мг
Чорна смородина (холодне пресування) (насіння) 20 мг
Олія насіння гарбуза (холодне пресування) 20 мг
Інші інгредієнти: м'яка капсула (бичачий желатин, вода, гліцерин, карамельний колір, порошок ріжкового дерева).
Не виробляється з компонентами дріжджів, пшениці, глютена, сої, молока, яєць, риб чи молюсків. Виготовляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, які містять ці алергени.
Нічого не знайдено
Ви вже писали коментар до цього товару