Контакты магазинов
Пн-Пт: 10-18 Сб, Вс: выходной
  • Режим работы интернет магазина:
  • Пн-Пт: 10:00 до 19:00
  • Сб, Вс: выходной

Магазин Центр

т.(066) 325-86-90

Адрес: г. Днепр, ул. Исполкомовская, 11

  • Режим работы:
  • пн-пт: 10-00 до 18-00
  • сб: 10-00 до 16-00
  • вс: выходной

Магазин Калина

т.(095) 735-60-63

Адрес: г. Днепр, ул. Артековская, 18 (ТЦ "Калина" )

  • Режим работы:
  • пн-пт: 10-00 до 18-00
  • ````````
  • сб: 10-00 до 16-00
  • вс: выходной

Магазин Каменское

т.(050) 441-70-30

Адрес: г. Каменское, пр. Свободы, 56

  • Режим работы:
  • пн-пт: 10-00 до 19-00
  • сб: 10-00 до 16-00
  • вс: выходной
Обратная связь
Обратная связь

Оставьте Ваше сообщение и контактные данные и наши специалисты свяжутся с Вами в ближайшее рабочее время для решения Вашего вопроса.

Ваше имя
Ваше имя*
*
Ваш телефон
Ваш телефон
Тема вопроса
Тема вопроса
Ваше сообщение
Ваше сообщение*
Защита от автоматического заполнения
Подтвердите, что вы не робот*

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно

Deuter - товари для активного відпочинку та туризму!

Foods-body
Deuter - товари для активного відпочинку та туризму!

Товари компаніі Deuter - призначені для туризму та активного відпочинку!

У далекому-далекому 1898 ще нікому невідомий Герр Ханс Дойтер (Hans Deuter) засновує в містечку Аугсбург-Оберхаузене «Механічну полотняно-лляну ткацьку фабрику». І вже через нетривалий час фабрика отримує замовлення на виробництво та постачання поштових мішків та сумок для листоноші Баварської королівської Поштової Служби.

Минають роки, виробництво розширюється. І в 1905 році це призводить до того, що компанія Deuter починає займатися продажем та орендою багатомісних наметів.

Deuter крокує країною! У 1910 році з'являється перший великий замовник, що веде до подальшого збільшення обсягів виробництва - ранці, рюкзаки, таборові намети зі сталевим каркасом виготовляються для армії. Напередодні 1920 року Herr Hans Deuter розширює сферу діяльності на виготовлення валіз та виробів зі шкіри. «Гілка» з виробництва сумок та мішків для листоноші відокремлюється від компанії на користь окремого акціонерного товариства.

Виробництво наметів досягло таких обсягів, що тепер займає площу 10000 кв. м. Вперше намети Deuter використовують під час проведення знаменитого пивного фестивалю Oktoberfest. У цей час фірма починає звати на честь засновника – Ханс Дойтер. Виробництво рюкзаків, наметів та тентів для вантажних машин розширюється на валізи та вироби зі шкіри.

Важливі кроки на шляху до успіху - в 1928 дослідник високогір'я Віллі Рікмер відправляється в експедицію на Памір. З ним рюкзаки Deuter, баули, тенти та намети. При виготовленні продукції компанія Deuter наголошує на раніше отриманий практичний досвід і аж до початку 70-х років минулого століття споряджає практично всі значні експедиції німецьких дослідників. 1934 - експедиція Нанга Парбат. У цей час набувають популярності рюкзаки Deuter моделі TAUERN. Один із учасників експедиції Фрітц Бехтольд у своїх спогадах пише: «Неймовірно високі вимоги, які були поставлені перед людиною та спорядженням, познайомили нас рюкзаком TAUERN і змусили його зарахувати до одного з високоякісних альпійських елементів спорядження».

22-24 липня 1938 року відомий німецький альпініст і гірський гід Андерль (Андреас) Хекмайєр разом зі своїми товаришами Людмигом Фергом, Фріцем Каспареком та Хайнріхом Харрером здійснили першопроходження Північної Стіни Ейгера. Це був тріумф, адже до цього у спробах подолати Північну Стіну загинуло 8 людей. І не дивно, що на плечах команди Хекмаєра були рюкзаки Deuter. Починаючи з 1939 року компанія переживає важкі часи. Друга світова вимагала передати на потреби Вермахту все обладнання та всі намети. Наслідки цієї підготовки майже повністю розвантажили виробництво. Виробництво нових моделей необхідно було ґрунтувати на існуючих можливостях.

1953 - знаменитий австрійський альпініст Герман Буль під час свого не менш знаменитого одиночного сходження на Нанга Парбат (8125 м) ніс рюкзак Deuter TAUERN. При цьому, крім самих рюкзаків, деякі з яких на пробу були пошиті зі штучного волокна, альпініст для експедиції був споряджений баулами і наметами.

1957 рік – сімейне підприємство перетворюється на розряд акціонерних товариств. З цього моменту компанія починає називатися «Deuter Industriewerke AG-Augsburg»

1962 рік – відділ з виготовлення навісів та ангарів стає окремою виробничою потужністю, яка зветься «Deuter Hallenbau GmbH, Augsburg». Більшість експедицій, споряджених обладнанням Deuter, досягають вершини Нанг Парбат з боку Діаміра. 1968 рік – компанія Deuter виходить на новий рівень використання матеріалів. Ринку представлена ​​перша серія рюкзаків із нейлону. Найближчим часом цей штучний матеріал стане №1 при виробництві рюкзаків.

У 1971 році торгова марка Deuter стає провідним виробником рюкзаків, валіз та сумок у Німеччині.

72 рік ознаменований тим, що компанія вчетверте оснащує німецьку олімпійську збірну спортивними та дорожніми сумками. У цей час виробничі і складські потужності компанії збільшуються майже вдвічі, до 40600 квадратних метрів. Революція на ринку рюкзаків - в 1984 Deuter розробляє і патентує знамениту сьогодні на весь світ сітчасту спинку AirComfort. Нова сторінка в історії компанії почалася в 1988 році, коли почала залучати до команди розробників провідних німецьких альпіністів, гірських гідів та байкерів, які мали на підставі досвіду зробити свій внесок у виробництво продукції.

Відомий австрійський альпініст, який уперше в 1978 році разом з Райнхольдом Месснером піднялися на вершину Джомолунгми без використання кисневого обладнання, був прийнятий до штату як партнер і технічний консультант. Нові розробки продукції він особисто перевіряє на собі у численних експедиціях. 1 січня 1989 ознаменувалося відділенням сегмента туристичних сумок і рюкзаків від основної компанії. Тепер існують "Deuter AG" та новий підрозділ "Deuter Sport & Leder GmbH". У серпні 1990 року Енді Хекмайєр сів на свій велосипед, щоб за 4 дні проїхати 10 гірських перевалів, подолати 315 кілометрів із сумарним набором висоти в 11.000 метрів та «винайти» так званий альпійський крос. І при цьому на плечах знаходився перший велорюкзак Deuter. Саме велорюкзак, т.к. жодна інша модель не підходила для велопокатушок. Прародитель – рюкзак Deuter Bike I, оснащений спинкою з технологією AirStripes – увійшов у серійне виробництво.

1994 відкриває нове партнерство. Щоб бути достатньо конкурентними на ринку рюкзаків, виробничі потужності поєднують із корейським виробником Duke. Те, що колись було лише 35 швейних машинок, переросло у високоспеціалізовану фабрику з пошиття рюкзаків у В'єтнамі з 3500 працівників. Компанія Duke виготовляє всі рюкзаки та аксесуари тільки для Deuter.

1995 - Deuter розширює свій асортимент важливим для будь-якого походу продуктом - спальний мішок.

1997 рік – початок співпраці з Німецькою Асоціацією Лижних та Гірських Гідів. Професійні гірські гіди, які проводять у горах 200 днів, наприкінці сезону пов'язуються з командою розробників Deuter, щоб дати коротку відповідь щодо якості продукції, вказати свої побажання та рекомендації. Це зручно насамперед тим, що зміни у виробничий процес можуть бути внесені досить швидко, і не потрібно збирати інформацію роками. 1999 став певною мірою переломним моментом історія Deuter, т.к. було розроблено модель Futura, яка стала фактично візитною карткою компанії. Бестселер укомплектований доопрацьованою сітчастою спинкою AirComfort.

2000 - Deuter знову лідер ринку Німеччини з виробництва функціональних рюкзаків. Акцент на дрібницях, данина традиціям та професійний підхід співробітників – ось журавлини до успіху. Чергове розширення компанії відбулося у 2001 році – було засновано дочірнє підприємство «Deuter USA». Представництва фірми відкриті вже у 28 країнах світу. Нова тенденція у виробництві рюкзаків – гонитва за вагою. У 2002 році багатофункціональна серія AC Lite зі спинкою AirComfort виходить на ринок із технічно малою вагою, при цьому дарує покупцям інноваційний дизайн та функціональність. 2004 рік - спальні рюкзаки стають все більш затребуваним видом продукції. Починається виробництво дитячих спальників, а також 4-х сезонних пухових спальників. Deuter не стоїть на місці, і з кожним роком винаходить нові елементи або моделі. Так, 2005 став відправною точкою для концептуального рюкзака із захисною системою SHIELD System. Інтегрований у спинку рюкзака захист, що пройшов перевірку незалежною організацією TÜV/GS, дає велику безпеку байкерам та фрірайдерам. Велорюкзак ATTACK відзначений "Золотом за інновацію" на виставці Eurobike.

Німецький виробник пишучих інструментів та іншого канцелярського приладдя SCHWAN-STABILO купує компанію Deuter. Це відбувається у 2006 році. Керівництво компанії приймає рішення призначити Бернда Кульманна генеральним директором, який присвятив себе протягом 20 років безвідмовній роботі з брендом.

Deuter завжди рада вітати виняткових спортсменок у команді розробників, які займаються вивченням продукції серії "SL" - Slim Line. До таких входить австрійська альпіністка Герлінда Кальтенбруннер, що стала першою жінкою у світі, яка підкорила всі вершини-«восьмитисячники» без кисневої маски. Перед своїми експедиціями та підготовчими турами до Альп вона завжди ділиться найціннішим досвідом і дає поради. Що необхідно покращити, а що змінити у жіночій лінії рюкзаків Deuter. Починаючи з 2009 року, компанія приступила до виробництва моделей рюкзаків серії EL. Вони спроектовані для високих людей, тому такі моделі на кілька сантиметрів довші за стандартні версії.

2010 рік – вихід на ринок спальних рюкзаків «Exosphere» та «Neosphere». Спальні мішки, що тягнуть, спокушають своїм комфортом і функціональністю, а також дозволяють без проблем перевертатися уві сні. Після переїзду 1997 року у Герстхофен компанія Deuter зросла на 800%.

Зростання колективу потребує більше місця. Тому компанія вирішила розпочати будівництво нової сучасної будівлі, використовуючи продуману геометричну форму, знижуючи цим вплив будівлі на навколишнє середовище.







Смотрите также
TotalFit - спортивная одежда от украинского бренда!
13.02.2024
Предлагаем Вашему вниманию обновленный ассортимент одежды для мужчин, женщин и детей от качественного украинского бренда TotalFit.
Подробнее
Gorilla Wear - обновление спортивной одежды и аксессуаров!!
10.11.2023
Обновление товаров для спорта и активного образа жизни от американского бренда Gorilla Wear!
Подробнее
Bispol - новый бренд для уюта Вашего дома!
25.10.2023
Встречайте уютный европейский бренд свечей - Bispol.
Подробнее


Каталог
Производители
Товар добавлен в корзину
Итого:
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
На данный товар заказ в 1 клик недоступен.
/bitrix/templates/dresscodeV2Код PHP/images/picLoad.gif">
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену